Sponsorcommissie

De sponsorcommissie zorgt binnen de vereniging voor het contact met alle bedrijven en personen, die de vereniging een warm hart toedragen en financiele ondersteuning willen geven. Alle reclamedoeken, sponsorborden en kleding voor een aantal competitieteams is het werk van onze sponsorcommissie in samenwerking met een groot aantal sponsors. Alle manieren van sponsoring loopt via deze commissie. Ook de reclame uitingen en advertenties in de Smash en op de website worden door de sponsorcommissie beheerd.

Elk van de commissieleden heeft een aantal sponsors in zijn account en onderhoudt daar de contacten mee.

Weet je iemand of een bedrijf, die de vereniging graag financieel wil ondersteunen, neem dan contact op met een van onderstaande personen of mail naar: sponsorcommissie@tv-alkemade.nl

Sponsormogelijkheden bij TV Alkemade

Een zwart tennisdoek van 6x2 meter, op te hangen langs een van de banen.  € 250,00 per jaar.
Factuur via tennisvereniging. Eenmalige aanmaak en bedrukking € 295,00 excl. btw. (incl.  € 356,95).
Factuur van PIM Totaal direct naar sponsor. Het doek blijft eigendom van de sponsor.

Een zwart tennisdoek van 12x2 meter, op te hangen langs een van de banen.   € 400,00 per jaar.
Factuur via de tennisvereniging. Eenmalige aanmaak en bedrukking € 540,00 excl. btw. (incl. € 653.40).

NB.  Met Pim Totaal zijn door TVA marktconforme prijzen afgesproken, voor een goede kwaliteit doek. Sponsor is vanzelfsprekend vrij om zelf een doek aan te leveren.  Uitsluitend zwart met witte opdruk.