Van de voorzitter

De commissies zijn weer volop bezig met de voorbereidingen voor de clubkampioenschappen en het open toernooi.  Altijd weer een mooie tijd op de club rond deze activiteiten. Voor onze vrijwilligers / commissieleden is er dit jaar een extra leuke activiteit... we gaan op de Solex op 29 juni een rondje rijden. Geef je op tijd op want te laat opgeven kan resulteren dat je op de fiets moet. We moeten de solexen op tijd bestellen. Dit belooft een mooie dag te gaan worden.

Van de voorzitter

Het nieuwe seizoen is in volle gang. De banen liggen er goed bij en wordt er door de leden volop getennist. De afgelopen weken is het wat kouder, dus hopen dat het zonnetje er de komende tijd wat vaker bij is.  We zijn dit jaar gestart met een andere manier van sproeien. In plaats van het slootwater sproeien we nu met leidingwater. De eerste ontwikkelingen zijn positief te noemen.  Minder schade op de sproeikopen en minder groene aanslag op de banen.

Verder zijn alle voorbereidingen voor het open toernooi in volle gang.  We zoeken nog wat kookteams dus als je zin hebt om met je tennisgroepje te koken laat het ons dan weten.

Daarnaast volgt het bestuur de ontwikkelingen met betrekking tot het Sportpad op de voet en kijken we naar de mogelijkheden voor duurzame oplossingen, zoals bijvoorbeeld zonnepanelen of andere alternatieven om de vereniging “groener” te maken.