Data clubtoernooien 2020 bekend

Speeldata voor de clubtoernooien 2020 zijn bekend:

• Clubkampioenschappen Mix zal worden gehouden van 10 juni tot en met 19 juni 2020
    Er is dit jaar gekozen om de mix los te plannen gezien in deze periode ook de WK wedstrijden zijn en dit kan zorgen voor veel verhinderingen
  • Clubkampioenschappen Dubbel & singel zal worden gehouden van 25 augustus tot en met 4 september 2020.

Clubkampioenschappen Dubbel - schrijf je nu in!

Na de zomervakantie staan de clubkampioenschappen Dubbel weer op de agenda. We starten op 28 augustus en we sluiten het af met een gezellige finale avond op vrijdag 6 september. Ook dit keer is de indeling op actuele rating en zullen we proberen de categorieën zoveel mogelijk in te delen in poules. Kortom weer een gezellig clubtoernooi.

Inschrijven kan via www.toernooi.nl (t/m woensdag 21 augustus). Vragen? Mail naar toernooi@tv-alkemade.nl

Clubkampioenschappen single en mix

Op 12 juni starten we weer met de clubkampioenschappen Single en Mix! Met meer dan 100 inschrijvingen beloofd het weer een gezellig en vol toernooi te worden, dat we op vrijdag 21 juni feestelijk afsluiten met de finales!

We hebben geprobeerd zoveel mogelijk in te delen in poultjes! Een hele klus, maar met als resultaat: veel leuke wedstrijden! We hebben er zin in, tot dan!

Clubkampioenschappen Dubbel

De clubkampioenschappen Dubbel worden dit jaar gespeeld van 28 augustus tot 6 september. Meer informatie hierover volgt!

HERINNERING: Clubkampioenschappen single en mix

Van 12 juni tot en met 21 juni spelen we weer de clubkampioenschappen Single en Mix, met weer een gezellige finale avond op vrijdag 21 juni!

Ook dit keer is de indeling op actuele rating en zullen we proberen de categorieën zoveel mogelijk in te delen in poules. Kortom, weer een gezellig clubtoernooi! Inschrijven kan via www.toernooi.nl (t/m woensdag 5 juni). Vragen? mail naar toernooi@tv-alkemade.nl